روش ترکیبی

روش ترکیبی جمع دو روش قبلی می باشد .

به دلیل اینکه این روش با جراحی و بخیه زدن و ایجاد خط بخیه می باشد و اکثر مراجعین با انجام جراحی مخالف هستند دیگر این روش در کلینیک دکتر رضائی انجام نمی شود .

کاشت مو به روش ترکیبی همانگونه که از اسمش پیداست به ترکیبی از روش های کاشت مو اطلاق می شود. یعنی این روش ترکیبی است از روش FIT و FUT و در صورتی از این روش استفاده می شود که دو روش نامبرده نتوانند به تنهایی نتیجه مطلوب و مورد نظر را فراهم آورند. در روش ترکیبی ابتدا عمل FUT  انجام می شود و مقداری مو برداشته می شود و قسمت جلوی سر کاشته می شود سپس عمل FIT  انجام می شود و این موها در قسمت پشت سر کاشته می شود . با ترکیب این دو روش ما می توانیم مقدرا زیادی مو از بانک مو برداشت کنیم و وسعت بیشتری را پوشش و کاشت  مو انجام دهیم .
دکتر رضائی بنیانگذار روش ترکیبی در ایران می باشد . او اولین پزشکی می باشد که هر دو عمل را با هم برای بیمار انجام داد و اولین کاشت موی ترکیبی در سال ۱۳۸۵ در کلینیک مو ایران و توسط دکتر رضائی انجام شد.

مزایای روش ترکیبی کاشت مو

با استفاده از این روش میزان موی قابل کاشت بیش از هر کدام از دو روش FIT و FUT به تنهایی است. در مواردی که طاسی زیاد است و تک روش FUT یا FIT به تنهایی مقدار موی کافی را نمی دهد بجای اینکه دو بار عمل اف یو تی یا اف آی تی را با فاصله یک سال انجام دهیم ما هر دو عمل را در یک روز کامل انجام می دهیم و تقریبا همان مقدار مو را بدست می آوریم و پوشش کاملی را می تواتنیم ایجاد کنیم . اگر روش کاشت مو ترکیبی درست انجام شود سال آینده نیز بیمار این شانس را دارد تا یک تک عمل اف یو تی یا اف آی تی را برای تراکم دادن داشته باشد .

معایب روش ترکیبی:

روش ترکیبی چون شامل هر دو عمل اف یو تی و اف آی تی می باشد مشکلات هر دو عمل را دارد یعنی هم باید موها تراشیده شود و هم خط بخیه اف یو تی را خواهیم داشت .اما اگر تکنیک درست انجام شود روش برتر در طاسیهای وسیع می باشد. مدت عمل نیز اندکی زیاد می باشد و حدود ۱۰ ساعت طول می کشد که گاه برای بیماران خسته کننده می باشد و ما مجبوریم کاشت مو ترکیبی را در دو روز پشت سر هم انجام دهیم .

مراحل انجام کاشت مو به روش ترکیبی

معمولا کاشت مو توسط این روش در دو مرحله صورت می گیرد که حتی ممکن است هر دو عمل در یک روز انجام نشود. مثلا ممکن است یک روز و در یک فرایند کاشت از FUT استفاده شود و روز بعد و طی فرایندی دیگر از روش FIT برای پر کردن نواحی خالی از مو، استفاده شود. ولی معمولا به این صورت می باشد که اول fut انجام می شود و موها در جلوی سر کاشت می شود و سپس fit انجام می شود و در ادامه آن کاشت می شود . گاه اول اف آی انجام می شود و موها پشت کاشته می شود و سپس اف یو تی انجام می شود و قسمت جلوی سر کاشته می شود .

آیا کاندید مناسب عمل کاشت مو به روش ترکیبی هستم؟

در این روش بیمار بایستی دارای بانک موی قوی و غنی باشد
مشکلی با هر یک از دو روش FIT و FUT به تنهایی نداشته باشد. برای مثال با تراشیدن مو برای FIT مشکلی نداشته باشد و یا پوست قسمت پشت سر وی برای عمل FUTT مناسب باشد . یا با خط بخیه پشت سر مشکلی نداشته باشد .

بانک موی پشت سر باید جوابگوی دو عمل باشد یعنی حداقل ۵ سانتیمتر بلندی داشته باشد و وقتی حدود ۲ سانتیمتر آنرا با fut برداشتیم چیز دیگری داشته باشد تا با fit برداریم .
تنها در صورتیکه هر کدام از روش های FIT و FUT به تنهایی برای وی نتیجه مطلوب را نداشته باشد باید از ترکیب آن ها استفاده نمود. بنابراین در صورتیکه هریک از این روش ها به تنهایی به نتیجه دلخواه منتهی شود نیازی به روش ترکیبی نیست.

چگونگی انتخاب بهترین متخصص کاشت مو

روش ترکیبی روشی است که به ظرافت های خاصی نیاز دارد لذا انتخاب متخصصی که بخوبی با این روش آشنایی داشته باشد اهمیت بیشتری می یابد. انتخاب متخصصی حاذق و مجرب که دوره ها و آموزش های کافی را در زمینه کاشت مو به روش ترکیبی گذرانده باشد این اطمینان را به شما می دهد که عمل کاشت مو برای شما با موفقیت بیشتری همراه بوده و نتیجه ای مطلوب تر بدست خواهید آورد.

سوالاتی که باید قبل از عمل از پزشک خود بپرسید

از وی درباره تعداد سال های تجربه، دوره های آموزشی که گذرانده و مدارکی که کسب نموده سوال کنید
از وی بپرسید که معمولا هر چند وقت این عمل را انجام می دهد
به عکس های قبل و بعد از عمل بیماران وی نگاهی بیندازید

از پزشک خود بخواهید علاوه بر عکس فیلم بیمارانی که موی آنها درآمده رانیز به شما نشان دهد.
از تاریخچه پزشکی خود با وی صحبت کنید و پس از شرح نگرانی ها و هدف خود از انجام این عمل، از وی بپرسید که کدام روش کاشت مو برای شما نتیجه مطلوبتر و دلخواهتری در پی خواهد داشت.

از پزشک خود بپرسید آیا متخصص جراح می باشد یا خیر.

حتما اطمینان حاصل کنید که جراحی پشت سر شما توسط پزشک و ترجیحا جراح انجام می شود ( در بسیاری از کلینیک ها این عمل توسط غیر پزشکان انجام می شود مثلا توسط تکنسین ماما )

از پزشک خود بپرسید شکاف های محل کاشت را چه کسی ایجاد می کند که می بایست حتما توسط پزشک و ترجیحا جراح یا متخصص پوست و مو انجام شود .( در اکثر کلینیک های کاشت مو شکاف های منطقه کاشت توسط غیر پزشک انجام می شود مثلا توسط خانم دیپلمه! اما بیمار فکر می کند خانم دکتر می باشد!!)

از پزشکی که مشاوره شما را انجام می دهد بپرسید آیا در عمل شما هم حضور دارد؟ و چقدر از عمل شما را خودش انجام می دهد ؟

دکمه بازگشت به بالا